Neobility a lansat o platformă cu 100 de furnizori de mobilitate

Neobility lansează UrbanAir, un serviciu ce integrează toate soluțiile de shared mobility. Platforma este prezentă atât pe piața din România, cât și la nivel global, și răspunde nevoilor de distanțare socială, prin opțiuni de transport individual în oraș. 

În prezent, pe platformă sunt disponibili peste 100 de furnizori de mobilitate alternativă.

UrbanAir are scopul de a satisface, în special în contextul creat de pandemie, nevoile de deplasare din interiorul orașelor. Astfel, platforma oferă utilizatorilor cele mai bune variante de mișcare alternativă, adecvate în funcție de locul în care se află și destinație: bicicletă, trotinetă, mașină etc.

În România aplicația este disponibilă în orașele unde este prezentă mai mult de o soluție de shared mobility. În Capitală, pe platformă sunt disponibili 12 furnizori diferiți de trotinete electrice, biciclete sau mașini, toate opțiunile în regim de sharing. În total, în prezent, aplicația este funcțională în 60 de orașe din întreaga lume.

Aplicația este disponibilă gratuit pentru iOS în App Store și Android în Play Store, iar utilizatorii își pot face cont pe baza numărului de telefon. Aceștia pot vedea în timp real pe hartă toate vehiculele puse la dispoziție prin shared mobility din orașul în care se află.

La nivel global există peste 300 de servicii diferite de mobilitate în regim sharing în aproape 800 de orașe. Totodată, modalitățile de transport alternativ vor continua sa ia amploare, mai ales în contextul crizei medicale generate de COVID-19 și a normelor impuse pentru distanțarea socială.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...