Millennium Bank ofera credite ipotecare in conditii comparabile cu Prima Casa

sursa foto: focus-energetic.ro

Millennium Bank ofera un credit ipotecar cu beneficii comparabile cu cele ale creditului Prima Casa. Avansul minim este de numai 10%, iar marja aplicata peste Euribor/Robor la trei luni incepe de la 5%, in functie de valoarea finantata si de optiunea clientului de a-si transfera venitul la banca.

 

In plus, pentru Creditul Ipotecar standard, clientul nu trebuie sa constituie un depozit colateral si nu plateste un comision anual, cum este cel datorat Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

 

Banca a folosit in intregime plafonul de 6,5 milioane de euro acordat de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri pentru credite Prima Casa.

 

„Creditul Ipotecar oferit de Millennium Bank este o buna alternativa pentru clientii care doresc sa cumpere o locuinta si nu mai pot accesa credite Prima Casa. Am redus avansul minim la 10%, iar dobanda este de asemenea comparabila cu Prima Casa. Obiectivul Millennium Bank este sa fie printre primele optiuni ale clientilor cand acestia decid sa contracteze un credit ipotecar, indiferent daca acesta este pentru achizitia unei locuinte sau pentru refinantarea altor datorii”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

 

De exemplu, un Credit Ipotecar de 40.000 de euro, contractat pe 30 de ani, de un client care isi transfera salariul la banca, are DAE de 6,81%, iar rata lunara este de 255 de euro.

 

Clientii care contracteaza un Credit Ipotecar beneficiaza de asigurare de viata gratuita si de zero comision de administrare. Perioada creditului este de 30 de ani.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...