MedLife și Medicover, servicii de consultanță medicală online

În contextul medical epidemiologic, MedLife vine în întâmpinarea tuturor pacienților cu soluții concrete și anunță lansarea serviciului de consultanță medicală online, prin videoconferință. 

Noul program pune la dispoziția pacienților asistență medicală online pentru numeroase specialități (medicină generală, medicină internă, pneumologie, ORL, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, neurologie, neurochirurgie, pediatrie etc.), oferite de peste 80 de medici specialiști, numărul acestora urmând sa fie crescut gradual în săptămânile următoare. Serviciile pot fi accesate de către toți pacienții care doresc să interacționeze cu un medic specialist pentru diverse patologii.

Ședința de consultanță are o durată similară unei consultații, o medie de 20 de minute, și presupune o discuție cu medicul specialist pentru realizarea anamnezei, întrebări și nelămuri pe care pacientul i le poate adresa medicului și recomandări din partea specialistului pentru investigații suplimentare, dacă este cazul. 

Aplicația permite pacienților ca, în urma recomandărilor medicului, să poată încărca documente ce vor putea ajuta la evaluarea stării de sănătate a pacientului. Conform cadrului legislativ actual din România, prin consultanță medicală online, medicul nu poate stabili un diagnostic și nu poate prescrie medicamente.

Medicover, platformă medicală online

Medicover a dezvoltat împreună cu Atlas Help serviciul MediCall, o platformă medicală destinată să reducă nevoia de circulație și interacțiune socială a românilor în contextul restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Cei care au nevoie de sfaturi medicale pot comunica video în timp real cu câteva zeci de medici de medicină generală, medicină internă, epidemiologie, pneumologie, boli infecțioase, pediatrie, endocrinologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, neurologie, diabet și nutriție, reumatologie și psihologie, despre care pot obține informații prin consultarea descrierilor biografice din dreptul fiecărui medic. Interacțiunile dintre pacienți și medici sunt confidențiale.

Platforma MediCall se poate accesa între orele 8 și 22 și prin aplicația Atlas – Therapy and Coaching, disponibilă pentru sistemele iOS și Android. Pentru a intra în legătură cu un medic, pacienții trebuie să își creeze un cont personal pe platformă cu ajutorul adresei de e-mail, să aleagă specialitatea și numele medicului și să efectueze programarea online.

- Publicitate -

Vinerea Mare, ziua cu cele mai multe comenzi înregistrate pe Glovo

Anul trecut, în Vinerea Mare s-a înregistrat cel mai ridicat volum de comenzi prin platforma Glovo din cele trei...

Cum arată centrul de fulfillment operat de Helpship în CTPark Oradea

Helpship operează un centru logistic de 20.000 mp și spații de birouri de 1.200 mp, situate în CTPark Oradea,...