Cea mai nouă hyperclinică MedLife, inaugurată la Târgu Mureș

Hyperclinica MedLife Târgu Mureș se întinde pe o suprafață de 1000 mp și este rezultatul unei investiții de 2 milioane euro.

Noua unitate multidisciplinară pune la dispoziția pacienților 16 specialități medicale și chirurgicale pentru consultații, investigații și intervenții chirurgicale minore.

Hyperclinica are 12 cabinete medicale, o unitate de recoltare, un departament de imagistică utilat cu RMN și alte echipamente medicale, o sală de mici intervenții chirurgicale și o sală de investigații.

Echipa multidisciplinară din cadrul hyperclinici este alcătuită din peste 36 de medici cu experiență, care acoperă un spectru larg de specialități medicale și chirurgicale.

Clinica dispune de un RMN și de 6 ecografe pentru investigații de tip ecografie de cord, abdomen, pelvis, tiroidă, testicul, părți moi, mamară și axilară, vasculară Doppler și aparat locomotor.

MedLife a lansat conceptul de hyperclinică în 2004, odată cu inaugurarea Hyperclinicii MedLife Grivița din București, cea mai mare unitate din portofoliul companiei.

Conceptul face referire la o clinică de mari dimensiuni, care reunește sub același acoperiș investigații clinice și paraclinici medicale.

În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în aproape 700 de locații proprii și partenere, dintre care peste 230 de clinici și hyperclinici, având cea mai extinsă rețea de unități medicale din țară.

CITEȘTE ȘI: MedLife și Medicover, servicii de consultanță medicală online

- publicitate -