All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 19 ianuarie | 2021
-4.7 C
București

MedLife, prima companie medicală locală cu afaceri de 200 milioane euro

MedLife anunță încheierea anului 2019 cu o cifră de afaceri în valoare de 989 milioane de lei (208.5 milioane de euro), creștere de 24.5% față de 2018.

Cele mai mari creșteri au fost înregistrate la nivel de clinici (41%), respectiv stomatologie (35%), acestea fiind urmate de laboratoare (24%) și spitale (16%).

O contribuție importantă la această dinamică au avut-o și business-urile intrate anul trecut în portofoliul grupului, respectiv Centrul Medical Micromedica, Centrul de Excelență Badea Medica, Spitalul Lotus Ploiești, Rózsakert Medical Center și Laboratorul OncoTeam.

MedLife a anunțat anul trecut și achiziția spitalului OncoCard, tranzacția fiind în curs de avizare de către Consiliul Concurenței.

Pentru 2020. compania a anunțat intenția de a dezvolta cel mai mare proiect medical din România, MedLife Park. Noua unitate urmează să fie dată în exploatare gradual, în următorii 3-5 ani, fiind în lucru un studiu de fezabilitate pentru dezvoltarea proiectului.

Adițional, proiectelor de extindere și dezvoltare, MedLife va continua programul de achiziții, având discuții avansate cu mai mulți operatori medicali. 

- PUBLICITATE -