MedLife inaugurează a doua hyperclinică în Galați

MedLife deschide a doua hyperclinică în Galați, care pune la dispoziția gălățenilor servicii de ambulator și imagistică. Investiția în noua unitate medicală a fost de 1,5 milioane de euro.

Hyperclinica MedLife Galați se întinde pe o suprafață de 550 de metri pătrați și oferă pacienților servicii medicale multidisciplinare și tratamente pentru 17 specialități, printre care pediatrie, cardiologie pediatrică, neurochirurgie, ortopedie pediatrică, neuropsihiatrie pediatrică, neurologie, ORL, boli infecțioase, alergologie, pneumologie, oncologie și oftalmologie.

Noua unitate, aflată în vecinătatea primei hyperclinici MedLife din Galați, se impune printr-un departament de imagistică, dotat cu un aparat de rezonanță magnetică (RM), de 1,5 Tesla, aparate de ecografie și alte echipamente.

Clinica nouă este alcătuită din 12 cabinete medicale destinate consultațiilor și investigațiilor clinice și paraclinice, iar echipa medicală este formată din cca. de 20 de angajați, medici și personal de suport.

Hyperclinica MedLife Galați este situată pe strada Nicolae Bălescu 24A și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 21:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 0239 960.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deține 21 astfel de unități în București, Arad, Timișoara, Galați, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Cluj, Ploiești și Oradea.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...