MedLife preia un pachet de 60% din acțiunile Pro Life Clinics Iași

MedLife achiziționează un pachet de 60% din acțiunile Pro Life Clinics Iași, noua companie urmând să fie integrată în rețeaua Sfânta Maria.

Pro Life Clinics activează de peste 13 ani pe piața de servicii medicale private din Iași și oferă servicii medicale de ambulator care integrează 19 specialități medicale.

Adițional serviciilor în regim de ambulatoriu, Pro Life Clinics furnizează și servicii în regim de spitalizare de zi, cu un număr de 27 de paturi.

De asemenea, sunt disponibile în cadrul clinicii și alte tipuri de servicii medicale precum fișe medicale auto realizate în maximum 2 ore și fișe pentru permisul de port-armă.

Din 2013, clinica asigură prin intermediul medicilor psihiatri consultații și terapie persoanelor depedende de alcool, droguri și jocuri de noroc.

În 2021, cifra de afaceri a Pro Life Clinics Iași a fost de 7.3 milioane lei, 77% din cifra de afaceri fiind reprezentată de servicii de ambulator, iar 23% de servicii de spitalizare de zi.

Brandul medical Sfânta Maria operează pe piața serviciilor medicale cu peste 60 de unități medicale proprii, care au rezultat în urma proiectelor de achiziție și a dezvoltărilor organice.

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...