Magazinul Profi cu numarul 100 a fost deschis in Bucuresti

.

Incepand de astazi, reteaua de retail PROFI numara 100 de unitati, odata cu inaugurarea celui de al 17-lea magazin al sau din Bucuresti.

“Magazinul va functiona in regim non-stop pentru a oferi cat mai mult confort locuitorilor din aceasta parte a orasului,” a declarat Pawel Musial, directorul general al PROFI Rom Food.

“Deschiderea lui imbunatateste functiunile urbane din zona, dand totodata o noua infatisare unui spatiu in care nu se mai investise de multa vreme.”

Aflat in sectorul 4 al capitalei, pe bd. Emil Racovita nr. 10.A, magazinul are o suprafata totala de 420 mp, cu o sala de vanzari de 300 mp, si este al doilea din lantul PROFI care functioneaza non-stop, dupa cel de pe Bd.Libertatii, din apropiere de Palatul Parlamentului.

In primele trei zile de functionare a magazinului, primii 100 de cumparatori primesc pungi promotionale cu produse alimentare.

- Publicitate -

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....