PROFI a deschis in Bucuresti, Zemes, Dej, Bistrita, Peciu Nou si Dornesti

PROFI isi continua extinderea inaugurand astazi cate un magazin in Bucuresti, Zemes, Dej, Bistrita, Peciu Nou si Dornesti.

Magazinele proaspat inaugurate in Bucuresti functioneaza in format City. Unul se afla pe B-dul Basarabia, nr.100, bl.E2, sector 2 si se intinde pe o suprafata totala de 202 mp, din care suprafata de vanzari masoara 109 mp; celalalt se gaseste pe Str. Luica, Nr. 1F, sector 4 si are o suprafata totala de 202 mp, sala de vanzari fiind de 113 mp.

La Zemes, Dornesti si Peciu Nou s-au deschis magazine PROFI Loco. Cea din Zemes, judetul Bacau, se gaseste pe str. Principala, bl. 162, sc. B-C, si are o suprafata totala de 286 mp, din care suprafata de vanzari este de 210 mp.

Magazinul din Dornesti, judetul Suceava, se afla pe str. Principala, nr. 315A si are o suprafata totala de 380 mp, din care sala de vanzari masoara 218 mp.

Cu o suprafata totala de 348 mp si o suprafata de vanzari este de 230 mp, unitatea din Peciu Nou, a 55-a din judetul Timis, se afla pe str. Principala, nr. 194.

Magazinul din Dej, judetul Cluj, se prezinta in format City si este amplasat pe str. Unirii, nr.7. Are o suprafata totala de 351 mp, sala de vanzari fiind de 243 mp.

In Bistrita, jud. Bistrita Nasaud, si-a deschis azi portile un al doilea magazin in format Standard, pe str. Cuza-Voda, nr.2B, cu o suprafata totala de 563 mp, din care suprafata de vanzari ocupa 372 mp.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...