Lidl a ajuns la peste 300 magazine și 5 depozite în zece ani de prezență locală

Lidl a ajuns la o rețea locală de peste 300 de magazine și o echipă de aproximativ 10.000 de angajați la nivel național în zece ani de activitate.

Retailerul are 5 depozite situate în Chiajna, Iernut, Lugoj, Nedelea, Roman, cel de-al șaselea fiind în construcție, în Fundeni, județul Călărași, lângă București.

Șase magazine Lidl din România sunt echipate cu un total de aproximativ 2.000 de panouri fotovoltaice.

Compania are o rețea de peste 140 de puncte de reîncărcare pentru mașini electrice, în parcările magazinelor proprii.

Lidl lucrează cu numeroși furnizori locali

Mai mult, compania lucrează cu peste 400 furnizori de produse din România și pune la dispoziția clienților o ofertă de peste 3.000 de articole românești.

Retailerul produce în România majoritatea produselor proaspete: carne proaspătă, mezeluri, lactate, dar și produse de panificație sau produse de tip convenience.

Printre brandurile Lidl realizate împreună cu furnizori români se numără Pilos, Pikok sau Chef Select.

În toamna anului 2015, compania a lansat gama Cămara Noastră, marca proprie produsă exclusiv în România. Gama cuprinde 220 de produse.

Interesant este că Lidl facilitează exportul de marfă provenită de la furnizorii din România către magazinele proprii din alte țări.

În ultimii 5 ani a facilitat exporturi de peste 16 milioane euro pentru produsele furnizorilor români, către piețele din Europa.

În noiembrie 2010 Lidl Germania prelua controlul asupra magazinelor PLUS din România.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...