Josephin Galla este noul Managing Director SAP în Europa de Sud-Est

Începând cu luna iulie 2020, SAP are un nou Managing Director pentru țările din Sud-Estul Europei – Josephin Galla – care se va reloca în București.

Împreuna cu echipa de management, Galla va implementa noua strategie regională și va coordona activitățile SAP din România, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Albania, Bosnia-Herțegovina, Kosovo, Macedonia, Moldova și Muntenegru, țări care cumulează un număr de 1935 de angajați.

Cu peste un deceniu de activitate în domeniul tehnologiei, Josephin Galla are o îndelungată experiență în industrii precum sectorul public, minerit, resurse naturale și energie.

Anterior, Josephin Galla a fost Managing Director SAP Vietnam și membru al Senior Executive Team în cadrul clusterului SAP din Asia de Sud-Est. De-a lungul timpului, ea s-a implicat în dezvoltarea businessului SAP în Europa, Asia și America de Nord, ocupând diverse roluri în vânzări și management.

„Aștept cu nerăbdare să încep această nouă provocare. Europa de Sud-Est este o regiune atât de diversă, care oferă un potențial mare. În acest moment, lucrăm îndeaproape pentru a ne asigura că avem aceeași viziune, misiune și strategie în toate țările, prin care să fim pregătiți pentru perioada post-Covid-19, precum și pentru următorii cinci ani”, a menționat Josephin Galla, SAP Managing Director pentru Europa de Sud-Est.

Josephin Galla a condus și o echipă de consultanți în tehnologie pentru sectorul public în Asia de Sud-Est

Josephin a condus, de asemenea, o echipă de consultanți în tehnologie cu experiență în soluții digitale pentru sectorul public în Asia de Sud-Est, ajutând guvernele și instituțiile publice în transformarea digitală a proceselor.

Din această poziție, ea a coordonat proiecte ale Băncii Mondiale și a dezvoltat relații cu corpul diplomatic german și lideri guvernamentali, conectând industria IT cu guvernele și mediul academic din Asia de Sud-Est.

Născută în Berlin, Germania, Josephin Galla a urmat cursurile Facultății de Economie Internațională din cadrul International Business School din Berlin și este licențiată în Administrarea Afacerilor, diplomă obținută la Universitatea din Sunderland.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...