Alexander Meixner, noul COO SAP pentru Europa de Sud-Est

SAP anunță că Alexander Meixner este noul director regional de operațiuni pentru regiunea Europa de Sud-Est și Ucraina.

Anterior, acesta a coordonat divizia Platform & Technology business pentru SAP Europa Centrală și de Est nu va acționa doar ca COO, ci va ocupa și poziția de Head of Cloud Sales.

Numirea sa completează echipa de conducere a SAP Europa de Sud-Est și Ucraina, care reprezintă o regiune cu peste 1900 de angajați din 12 țări.

Alexander Meixner și-a început cariera în cadrul SAP în 2016 ca Head of Analytics pe Europa Centrală și de Est, fiind numit Head of Platform în 2018.

Înainte de a se alătura SAP, el a activat la Oracle în departamentul de vânzări în regiunea EMEA, fiind responsabil de Analytics și Enterprise Performance Management.

Înainte de Oracle,  a fost angajat la E&Y, Aral AG și Sony.

Meixner este licențiat în Inginerie și Economie, specializarea Distributed AI, diplomă obținută de la Universitatea din Viena.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...