ING Hubs oferă angajaților opțiunea de a lucra patru zile pe săptămână

Decizia vine pe fondul rezultatelor pozitive ale programului pilot derulat pe parcursul a șase luni

Filiala locală a ING Hubs, divizia de tehnologie a ING, permite și angajaților să opteze pentru sistemul de lucru de patru zile pe săptămână, începând cu luna ianuarie 2023.

Noul mod de lucru presupune trecerea de la cinci zile de lucru cu 8 ore/zi la patru zile de lucru pe săptămână, cu 10 ore/zi, în acord cu legislația în vigoare. Adoptarea noului sistem de lucru se va face voluntar.

De asemenea, angajații au opțiunea de a trece la varianta cu 9 ore de lucru pe zi, timp de 4 zile și 0,5 zile libere pe săptămână.

Proiectul pilot pentru testarea sistemului cu patru zile de lucru pe săptămână a implicat nouă echipe din cadrul ING Hubs România și s-a desfășurat pe parcusul a șase luni.

Compania a monitorizat indicatori precum productivitatea, viteza de răspuns în cazul incidentelor, numărul orelor de lucru suplimentare necesare, nivelul de satisfacție a angajaților, moralul acestora și gradul de încărcare.

Modelul de lucru în cadrul companiei va rămâne unul hibrid. Astfel, compania oferă angajaților posibilitatea de a lucra de acasă sau de la noul sediu de pe Calea Victoriei.

ING Hubs România a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 113 milioane de euro și 1.600 angajați, iar planul pentru 2023 este de a extinde echipa la 1.800 oameni.

CITEȘTE ȘI: Bogdan Dobre este noul Director General Holcim România

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...