În România se vând anual circa 50.000 de trotinete electrice

Vânzările de trotinete electrice au crescut, în ultimul an, cu aproximativ 10%, în România. În același timp, prețul mediu de vânzare per unitate a scăzut cu cel puțin 10%, arată datele evoMAG.

Creșterea din ultimul an a fost generată de ușurința în utilizare a trotinetelor electrice, iar faptul că sunt vehicule verzi, cu costuri de mentenanță și rulare foarte scăzute.

În prezent, București este cea mai mare piață de vânzare a vehiculelor electrice pentru evoMAG, reprezentând 40% din totalul categoriei. Și vânzările de biciclete și scutere electrice au înregistrat, în ultimul an, o creștere similară trotinetelor.

Cele mai cumpărate branduri de trotinete electrice

Cele mai cumpărate trotinete pe evoMAG sunt Xiaomi, datorită expunerii foarte mari a producatorului, ZERO, Kugoo, care oferă fiabilitate la preț accesibil, Speedxman și MOBIX, datorită aplicabilităților nevoilor urbane.

Atunci când aleg un model de trotinetă electrică, utilizatorii au în vedere: brandul, greutatea vehiculului, autonomia, viteza maximă si posibilitatea de service a vehiculului.

evoMAG oferă, în service-ul propriu dedicat vehiculelor electrice, servicii de reparare și piese de schimb pentru toate produsele pe care le comercializează, dar și pentru modele listate de alți comercianți.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Lime atinge pragul de 100 milioane de călătorii

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...