Huawei va avea un nou spațiu de service în Băneasa Shopping City

Noul spațiu de service este situat în Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City București și va fi deschis pe 1 Februarie 2021.

„Insula” a fost special concepută pentru utilizatorii Huawei care tranzitează centrul comercial sau locuiesc în zona de nord a orașului.

Toți cei care vizitează noul spațiu din Huawei Experience Store în ultimele zile de miercuri, joi sau vineri din lună pot beneficia de manoperă gratuită, dar și de schimbarea gratuită a foliei de protecțiea ecranului pentru anumite modele de telefoane.

De asemenea, pe parcursul campaniei Huawei Happy Week, care are loc în intervalul 15-21 al fiecărei luni, consumatorii vor avea parte de prețuri speciale, în plus față de ofertele disponibile în noul service.

Echipa de tehnicieni alocată insulei va putea prelua solicitări de service diverse, atât în ceea ce privește defecțiuni uzuale legate de display, microfon, semnal, dar și oferi răspunsuri avizate la întrebările utilizatorilor privind alte modalități de funcționare a dispozitivelor.

- publicitate -

trebuie să citești