H&M a deschis magazinul din Tulcea

H&M a deschis o unitate în centrul comercial Winmarkt din Tulcea. 

Ma­ga­zinul are două niveluri, cu o suprafaţă de vânzare de peste 1.200 metri pătraţi.

“Ne bucurăm că avem ocazia să aducem pentru prima dată la Tulcea un brand de fashion internațional și să facilităm accesul la modă, la preţuri accesibile, chiar în centrul oraşului. Mai mult, Winmarkt Tulcea a trecut printr-un proces de modernizare, care s-a finalizat odată cu această inaugurare. Suntem siguri că H&M din centrul comercial Winmarkt va fi primit foarte bine de locuitorii din Tulcea.”,  a declarat  Carlo Barban, CEO Winmarkt.

Winmarkt a investit, începând cu 2014, peste 1 milion de euro în lucrările de modernizare ale proprietății sale din centrul orașului Tulcea, incluzând schimbarea fațadei centrului comercial, refacerea spațiilor interioare și pregătirea spațiului comercial pentru introducerea retailerului internațional.

H&M a închiriat mai multe spații în rețeaua Winmarkt, acesta fiind al 5-lea magazin după cele deschise în centrele comerciale din Buzău, Galaţi, Râmnicu Vâlcea şi Piatra Neamţ.

Reţeaua Winmarkt, compusă din 15 centre comerciale aflate în 13 oraşe ale ţării și are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 90.000 metri pătraţi.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...