Hercesa construiește alte 400 de apartamente în ansamblul Vivenda București

Termenul de finalizare a întregii clădiri D din Vivenda este trimestrul al treilea din 2026

Hercesa a început, în luna mai 2024 și lucrările de construcție la primul bloc al ultimei faze a proiectului Vivenda Residencias din zona Titan din București.

Prețurile apartamentelor din blocul D variază între 93.000 euro plus TVA pentru un studio și 242.000 euro plus TVA pentru un apartament cu 4 sau 5 camere.

Blocul D din Vivenda Residencias este primul din portofoliul Hercesa din România care va beneficia de sistemul de centrală de bloc conectat la încălzire prin pardoseală, fiind astfel eliminate centralele de apartament.

O altă noutate este reprezentată de faptul că toate locurile de parcare aferente imobilului sunt în subteran, suprafața fiind rezervată exclusiv amprentei clădirii și spațiilor verzi.

În paralel, Hercesa construiește în Vivenda blocul L, un concept cu doar două apartamente pe etaj, situat lângă supermarketul Lidl, cu termen de finalizare septembrie 2024.

Blocul va cuprinde 80 de apartamente cu 3 si 4 camere, cu suprafețe utile totale cuprinse între 82 metri pătrați și 115 metri pătrați și prețuri începând de la 135.800 euro + TVA.

Anunțul vine la o lună de la demararea lucrărilor la al doilea bloc de locuințe din proiectul Stellaris Residencias, pe care compania îl dezvoltă în vestul Capitalei, lângă stadionul Steaua.

Hercesa este prezentă pe piața din România din anul 2004 și a livrat de atunci 1.000 de apartamente în proiectul Vivenda Residencias din zona Titan din București.

CITEȘTE ȘI: 1,4 milioane de metri pătrați de locuințe la târgul Imobiliarium

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...