GTC vrea să scape de mall-ul din Suceava

sutsa foto: newsbucovina.ro
sutsa foto: newsbucovina.ro

După ce în centrul comercial Galleria din Suceava singurul chiriaș rămas este Penny Market, publicația locală Obiectiv de Suceava anunță că proprietarii mall-ului caută potențiali cumpărători.

 

Printre foștii chiriași ai complexului se numără companii cunoscute precum: Fox, Mondex, Leonardo, TinaR, Eponge sau House of Art. Toți și-au închis treptat unitățile din mall, cu excepția supermarketului Penny.

Complexul este situat la ieșirea din Suceava spre Fălticeni și are o suprafață de aproximativ 12.500 mp. În Suceava mai există două centre comerciale mari Iulius Mall și Suceava Shopping City.

Studiile de piață mult prea optimiste și încrederea exagerată a dezvoltatorilor  în sumele trimise acasă de românii din partea de est a țării plecați în străinătate au făcut din Suceava orașul cu cel mai mare număr de spații comerciale moderne pe cap de locuitor.

GTC mai deține trei mall-uri în Piatra Neamț, Buzău și Arad. Terenul pe care urma să se construiască Galleria Galați a fost vândut la sfârșitul anului trecut către Dedeman, iar proiectele anunțate la Bistrița și București au rămas în stand-by.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...