GTC, contracte de închiriere pentru 1.618 mp de birouri în două proiecte

GTC anunță închirierea a 1.618 metri pătrați, amplasați în două dintre proiectele sale din București, City Gate și Premium Plaza.

De asemenea, dezvoltatorul a prelungit contractele de închiriere cu alte două companii care ocupă împreună 1.510 mp de spații de birouri, în City Gate.

La fârșitul anului 2021, GTC a încheiat parteneriate cu 3 noi chiriași în City Gate, printre care se numără ZIM Integrated Shipping și Bachmann. 

ZIM Integrated Shipping Services este o companie internațională de servicii de transport de marfă, care a decis să își mute birourile din România, în City Gate South Tower.

Bachmann, companie care activează în sectorul electrotehnicii și este prezentă în 7 țări din Europa, va ocupa parterul complexului de birouri.

Noii chiriași se vor muta în noile birouri în primul trimestru al anului 2022.

Premium Plaza întâmpină, la rândul său, un nou chiriaș, care va ocupa 516 mp și se va muta în februarie 2022.

Compania este parte dintr-un grup global de asistență medicală care oferă produse și servicii de înaltă calitate. 

Miele și Keyence au prelungit contractele de închiriere cu cinci ani

La finalul anului trecut, Miele a semnat o prelungirea contractului de închiriere pentru spațiul său de 614 mp din City Gate South Tower cu cinci ani.

Și Keyence a decis să prelungească cu cinci ani contractul de închiriere pentru spațiile de birouri de 380 mp, ocupate în City Gate South Tower.

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...