Firma de avocatură CMS se relochează în clădirea de birouri One Tower

Firma internațională de avocatură CMS își va muta sediul în clădirea de birouri clasă A One Tower, parte a dezvoltării multifuncționale One Floreasca City.

One Tower este prima clădire de birouri din România care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, cel mai înalt nivel prevăzut de această certificare.

Firma de avocatură va ocupa un etaj și jumătate din clădire, peentru o perioadă de minim șapte ani. Totodată, designul sediului CMS oferă spații moderne, luminoase, precum și terase generoase.

Biroul CMS One Tower București integrează cele mai noi tehnologii, cum ar fi sisteme performante de încălzire și ventilație.

Firma de avocatură este prezentă în România din 1999 și a ocupat spațiul de birouri precedent timp de 15 ani. În prezent are aproximativ 100 de angajați (avocați, consultanți fiscali și personal suport).

CITEȘTE ȘI: Public Affairs Solutions își mută spațiile de birouri în clădirea ONE Tower

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...