Două noi magazine Flanco Smart Discounter, în București și Pitești

Flanco Smart Discounter a deschis două noi magazine în acord cu noua poziționare, în centrul comercial Vitantis București și noul Argeș Mall din Pitești.

Noul Flanco Smart Discounter Vitantis s-a deschis pe 19 aprilie și se află la etajul 1 al centrului comercial. Astfel, retailerul ajunge la 11 puncte de vânzare în București.

Cel de-al patrulea magazin deschis de retailerul electro-IT în Pitești a fost inaugurat astăzi, 25 aprilie, în cel mai nou centru comercial din regiune, Argeș Mall.

Magazinul Flanco Smart Discounter Vitantis este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-20:00, la adresa centrului comercial – Șoseaua Vitan-Bârzești 7A.

Magazinul Flanco Smart Discounter Argeș Mall este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa centrului comercial – Strada Tudor Vladimirescu 37.

Flanco Smart Discounter va desfășura, anul acesta, un amplu proces de rebranding în 10 dintre cele mai importante magazine ale sale, urmat de alte 70 de magazine în 2025, iar în 2026 toate punctele de vânzare vor funcționa sub noua identitate.

CITEȘTE ȘI: Flanco a deschis un magazin in Iulius Mall Cluj

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...