Deloitte lansează aplicația SmarTax pentru raportarea impozitului pe profit

Deloitte lansează aplicația SmarTax, o soluție digitală cu ajutorul căreia companiile își pot calcula impozitul pe profit și completa declarațiile fiscale trimestriale și anuale, pe baza documentelor contabile.

Aplicația încorporează întreaga legislație fiscală în vigoare referitoare la impozitul pe profit și va fi actualizată permanent în funcție de schimbările care apar în această sferă.

Soluția asigură un nivel ridicat de automatizare și control, reducând considerabil erorile umane și timpul alocat de către profesioniștii din taxe și contabilitate acestui demers.

SmarTax arhivează informațiile necesare pentru pregătirea declarațiilor de impozit pe profit, stabilește tratamentul fiscal aplicabil, pe baza tipului de tranzacție sau pe baza tratamentului fiscal aplicat anterior, și automatizează calculele privind deductibilitatea limitată în cazurile  specific prevăzute de legislația fiscală, cum ar fi rezerva legală, cheltuieli cu dobânzile, sponsorizări etc.

În final, aplicația generează automat declarația de impozit pe profit pentru semnare și depunere la autoritatea fiscală.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...