Cum te ajută creditele nebancare în dezvoltarea afacerii?

Trending

Tinerii întreprinzători știu că accesarea unui credit pentru primul lor business poate fi dificilă, mai ales atunci când abia au înființat o societate comercială și fac primele investiții.

Dezvoltarea unei firme începe cu pași mici, iar obținerea unei finanțări rapide și eficiente, chiar din primele zile de la înregistrarea companiei la Registrul Comerțului poate fi una dintre cele mai mari provocări.

Din păcate, o companie nouă nu are acces la linii de credit și finanțări bancare sofisticate, deoarece de regulă nu poate oferi garanții și este supusă unor restricții pentru a obține un credit. 

Fără resursele financiare necesare la începutul unei afaceri, visul tău poate fi pus în pericol de a nu se realiza.

În vremurile grele ale crizei economice, deschiderea unei afaceri este în primul rând o decizie curajoasă. 

Apoi, pentru a avea o afacere profitabilă vei avea nevoie de fonduri si investiții pentru sediu, stoc de marfă, utilaje etc. 

Fără aceste fonduri, este posibil să amâni începerea unei noi afaceri sau să ratezi o oportunitate.

În multe cazuri, finanțarea unei afaceri este deseori asociată cu un credit bancar, dar acesta nu este întotdeauna o opțiune practică pentru o afacere nouă. 

O alternativă poate fi un credit rapid sau un împrumut de nevoi personale, care poate fi o soluție mai fiabilă dacă ai nevoie de o anumită sumă de bani pentru a lansa o afacere. 

Există, de asemenea, opțiunea de a accesa un credit de la o instituție financiară nebancară (IFN), care oferă condiții excelente pentru persoanele juridice care își deschid o primă afacere. 

Dacă nu știi cum te poate ajuta o instituție financiară nebancară, ar fi bine să afli mai multe despre această soluție interesantă.

De ce să alegi o instituție financiară nebancară?

IFN este o abreviere pentru instituție financiară nebancară, care se referă la entitățile reglementate de banca centrală care pot acorda credite în conformitate cu legislația în vigoare.

Aceste instituții nebancare sunt reglementate în țara noastră și oferă instrumente de finanțare și creditare fiabile și rapide. 

Simplu Credit este una dintre aceste instituții financiare nebancare care poate oferi 3 tipuri de credit IMM online pentru prima ta afacere: capital de lucru, investiții sau factoring cu regres.

Principalele avantaje ale unui împrumut de la o instituție financiară nebancară (IFN) sunt legate de rapiditatea cu care este aprobat împrumutul, numărul redus de documente solicitate de la aplicant și ușurința cu care este acordat un orice tip de credit. 

Multe IFN-uri oferă posibilitatea de a solicita un credit online care poate fi aprobat în mai puțin de 24 de ore și poate fi solicitat oricând, chiar și în zilele nelucrătoare sau noaptea.

Alege un credit IMM fiabil pentru prima ta afacere:

Indiferent de ideea excelentă pe care o ai pentru un business, resursele financiare sunt esențiale pentru a-l pune în practică. 

Orice oportunitate de afaceri care nu este finanțată adecvat poate eșua. 

Lipsa fondurilor necesare pentru a începe sau pentru a dezvolta o afacere poate fi un obstacol pentru mulți care doresc să-și deschidă propria firmă.

Este bine știut faptul că orice afacere aflată la început are nevoie de fonduri pentru a plăti furnizorii, stocurile de marfă, salariile angajaților, taxele și impozitele datorate bugetului de stat. 

Simplu Credit îți oferă posibilitatea de a accesa un credit de la o instituție financiară nebancară (IFN) pentru persoane juridice, în momentele în care ai nevoie de fonduri pentru capitalul de lucru. 

Sumele finanțate printr-un credit de la Simplu Credit IFN pot varia de la 30.000 RON la 1.000.000 RON, iar perioada de creditare este de minim un an și maxim 36 de luni. 

Astfel vei putea traversa cu succes perioadele dificile și vei putea achita ratele în ritmul propriu, fără a afecta fondurile din companie.

Specialiștii Simplu Credit sunt disponibili cu informații despre creditele pentru IMM, pentru ca tu să poți alege opțiunea potrivită pentru afacerea ta. 

Cu banii necesari disponibili exact când ai nevoie de ei, vei putea conduce cu mai multă siguranță o afacere nouă, care necesită numeroase investiții. 

Nu vei mai pierde oportunități de achiziție atunci când ai la dispoziție un credit, care poate fi obținut rapid după aprobare. 

Contractele de creditare pentru întreprinderile mici și mijlocii sunt special create pentru a ajuta afacerile noi să-și finanțeze rapid și eficient diferite cheltuieli.

IFN-ul Simplu Credit oferă sprijin celor care încep o afacere prin intermediul consilierii profesionale. 

Toate întrebările legate de contract, modul de rambursare, ratele lunare, plăți și condițiile de obținere a creditului pot fi rezolvate prin contactarea specialiștilor Simplu Credit.

Poți discuta cu echipa de consilieri de la Simplu Credit prin telefon sau poți merge la unul din sediile lor, unde îți vor oferi cea mai bună soluție pentru afacerea ta.

Intră acum pe site-ul SimpluCredit.ro, verifică ofertele disponibile pentru credite și ia legătura cu echipa de specialiști pregătiți pentru a te ajuta să-ți dezvolți afacerea!

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești