Cum poți colecta datele de prezență cu o aplicatie pontaj angajati?

Digitalizarea accentuată e prezentă în tot mai multe companii, iar o aplicatie pontaj angajati și un program salarizare se numără printre softurile cele mai răspândite.

Cu ajutorul lor, multe activități administrative pot fi eficientizate, de la preluarea și centralizarea pontajului până la desfășurarea calculului de salarii. O aplicatie pontaj angajati și un program salarizare sunt te ajută să reduci timpul și efortul necesar pentru aceste activități, care în lipsa lor ar necesita foarte mult timp.

De ce să alegi implementarea unei aplicații pentru pontaj?

Monitorizarea precisă a orelor lucrate de angajați este posibilă cu o aplicatie pontaj angajati, care permite colectarea și centralizarea informațiilor legate de activitatea angajaților, indiferent de programul lor și de modul în care își desfășoară munca, on-site sau remote. Ulterior, aceste date pot fi introduse într-un program salarizare, pentru a efectua simplu și rapid calculul remunerațiilor.

Cum funcționează o aplicatie pontaj angajati?

Cu o aplicatie pontaj angajati, procesul de înregistrare a prezenței este eficientizat într-o proporție semnificativă. Dacă lucrează de la distanță, angajații își pot introduce orele de intrare și ieșire pe o pagină creată special pentru acest scop. Dacă își desfășoară activitatea de la punctele de lucru ale companiei, salariații au nevoie de o cartelă electronică pentru acces, iar sistemul preia direct datele de prezență.

De asemenea, pontajul poate fi precompletat într-o aplicatie pontaj angajati. În acest caz, este nevoie de efectuarea modificărilor necesare, înainte de a prelua pontajul într-un program salarizare, unde se realizează operațiunile de payroll.

Utilizarea unei soluții digitale pentru colectarea informațiilor despre orele lucrate elimină nevoia de a utiliza foi de pontaj, ori alte metode tradiționale de înregistrare. Prin urmare, erorile umane sunt minimizate iar șansele de apărea discrepanțe între timpul efectiv lucrat și datele colectate sunt foarte mici. În acest fel, salariile sunt calculate corect și eviți eventuale nemulțumiri din partea personalului.

Ai parte de un flux optim al calculului de salarii

Datele centralizate într-o aplicatie pontaj angajati pot fi preluate într-un program salarizare, pentru a calcula remunerațiile angajaților rapid și pe baza unor date precise. Astfel, ai parte de un flux optim al proceselor de payroll iar riscul de erori în calculul salariilor este redus semnificativ.

O aplicatie pontaj angajati te ajută să plătești salariile la timp

Știm cât este de important ca angajații să primească în fiecare lună salariul la timp, astfel încât moralul, motivația și productivitatea lor să fie la un nivel înalt. Atât o aplicatie pontaj angajati, cât și un program salarizare te ajută să eviți întârzierile de calcul și să plătești salariile la timp. Utilizarea acestor soluții software contribuie la minimizarea birocrației, cât și a erorilor umane.

Alege o aplicatie pontaj angajati configurabilă

Vrei să colectezi ușor datele de prezență ale angajaților? Ai nevoie ca operațiunile de payroll să se desfășoare mai eficient? UCMS by AROBS, o companie cu o experiență de peste 27 de ani, îți poate pune la dispoziție o aplicatie pontaj angajati și un program salarizare, ambele configurabile pe nevoile specifice ale organizației tale. Pentru mai multe detalii, trimite un email la [email protected] sau apelează numărul de telefon 0720 534 424.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...