Cometex inaugurează al 12-lea parc comercial din rețea în Vălenii de Munte

În următorii doi ani, compania își propune să deschidă peste 20 de proiecte de retail în toată țara

Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri de retail, inaugurează un centrul comercial modern, Retail Park Vălenii de Munte, în data de 1 mai 2024.

Cu o suprafață de peste 3.000 metri pătrați, acest parc comercial a necesitat o investiție de peste 5 milioane de euro și vine cu un mix de branduri naționale și internaționale, Altex, Animax, Sinsay și Pepco.

Noul proiect de retail este dotat cu panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice, sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie și soluții tehnologice adoptate pentru o eficiență energetică sporită.

Programul de funcționare Cometex Retail Park Vălenii de Munte este de Luni până Sâmbătă între orele 9:00 și 21:00, în timp ce duminica este deschis între orele 9:00 și 20:00.

CITEȘTE ȘI: Lidl a deschis un magazin nou în Vălenii de Munte

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...