Lidl a deschis un magazin nou în Vălenii de Munte

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin, construit la standarde ridicate de sustenabilitate, în Vălenii de Munte, în data de 9 noiembrie.

Noua unitate situată pe Bd. Nicolae Iorga, Nr. 41 va înlocui magazinul Lidl mai vechi din oraș.

Magazinul are o suprafață de 1200 m² și aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 20:00.

Lidl optimizează în mod constant formatul de magazin, astfel că, în ultimul an și jumătate, aproape 200 de unități au fost modernizate, pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături mai plăcută, dar și pentru a fi mai prietenoase cu mediul. Atunci când anumite magazine nu mai corespund standardelor Lidl, acestea sunt înlocuite cu unități noi. De aceea, noul magazin inaugurat pe 9 noiembrie va înlocui unitatea mai veche din oraș.

Procesul de construcție a noului magazin Lidl se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de magazinele cu acoperiș verde din capitală și din Constanța, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...