Cifra de afaceri DM Drogerie Markt a crescut cu 58% în anul financiar 2022 – 2023

Cifra de afaceri DM Drogerie Markt a ajuns la 1.308.295.008 lei, în creștere de peste 58% față de anul anterior. Compania este prezentă în România de 16 ani, iar acum un an a fost lansat și magazinul online.

Retailerul german are 139 de drogherii în toată țara, în ultimul an fiind inaugurate 14 magazine noi la București, Craiova, Alba Iulia, Târgu-Jiu, Galați, Dej, Slobozia, Vaslui, Brașov, Buzău și Călărași.

Procesul de expansiune este în plină desfășurare, iar în paralel sunt renovate și locațiile existente, 11 dintre acestea beneficiind de reamenajări, creșterea spațiului și adaptarea la noile standarde.

În noul an financiar vor fi deschise noi filiale, modernizate mai multe locații existente și va fi extins depozitul central din Timișoara cu încă 12.000 metri pătrați. Bugetul alocat investițiilor în noul an este de 100 milioane lei.

În primul an de funcționare, magazinul online DM Drogerie Markt a înregistrat peste 7 milioane de vizite și peste 350.000 de clienți înregistrați, cărora le-au fost livrate peste 1.500.000 de articole.

CITEȘTE ȘI: Doua drogherii DM in magazine Winmarkt

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...