Cele mai mari câștiguri la ruletă în cazinou

Ruleta este un joc fascinant care intrigă mințile oamenilor de foarte mulți ani. Câștiguri mari, înșelăciuni caudate, pierderi devastatoare…, toate acestea însoțesc istoria ruletei de-a lungul anilor. Pe vremuri, un joc de ruletă a fost lux, astăzi acesta s-a transformat în hobby, deoarece putem arunca bila din confortul propriei case. Unde puteți juca ruletă online vedeți pe site https://www.cazino.info/ruleta/, cu informații detaliate despre variantele clasice și cele moderna ale jocului, însă acest articol este dedicat acelor oameni, care printr-un singur pariu și mult noroc au reușit să-și schimbe viața, realizând câștiguri uriașe. Iată poveștile celor mai mari câștigători de ruletă, care au sfidat avantajul Casei și au distrus afirmația „Casa întotdeauna câștigă!”

Charles Wells sau Omul care a spart banca la Monte Carlo

Charles De Ville Wells s-a născut în Broxbourne, Hertfordshire, în 1841. Tatăl său, Charles Jeremiah Wells, era un cunoscut poet și avocat. Mama sa, Emily Jane Hill, avea grijă de Charles și de cele trei surori mai mari ale sale. Când Wells era încă mic copil, familia sa s-a mutat în Quimper, Franța, care este locul unde Wells și-a petrecut copilăria.

Părinții lui Wells îl duceau la biserică în fiecare săptămână pentru că dependența atât de alcool, cât și de jocurile de noroc curgea în familie și sperau că Wells nu va întâmpina aceleași dificultăți în viitor. Timpul său în biserică s-a dovedit a fi profitabil, deoarece era foarte respectuos și respecta întotdeauna regulile.

Mai târziu a urmat L’ecole de Diwan, o școală privată foarte prestigioasă în Franța la acea vreme. Wells s-a descurcat excepțional de bine în școală, reușind să absolve primul în clasă, în 1959. A câștigat o bursă pentru a urma Universitatea Clermont-Ferrand, unde a absolvit cu diploma de licență în inginerie.

După ce a absolvit, a acceptat un loc de muncă ca inginer la șantierele navale din Marsilia. În timp ce lucra acolo, el a inventat un dispozitiv care ar putea regla viteza elicelor unei nave. El a fost capabil să vândă brevetul pentru invenția sa pentru 5.000 de franci, ceea ce era de aproximativ 5 ori salariul său anual la acea vreme. Însă sângele apă nu se face și cu acești bani el a devenit un vizitator frecvent al cazinourilor din Franța și repede a devenit dependent. A reușit să însele niște investitori și a fugit cu banii în Anglia unde a continuat să joace. A jucat fiecare dolar pe care reușea să-l câștige prin înșelăciune.

Wells a vizitat Cazinoul din Monte Carlo pentru prima dată în iulie 1891. La acea dată, fiecare masă de ruletă la cazinou avea o rezervă de numerar de 100.000 de franci, care era adesea denumită „banca”. De fiecare dată când un jucător câștiga o sumă mai mare de 100.000 de franci, se spunea că „ar fi spart banca”. Norocul lui Wells la mesele de ruletă în timpul șederii sale la Monte Carlo a uimit pe toată lumea, întrucât a putut să „spargă banca” de mai multe ori pe parcursul șederii sale acolo.

Până în acel moment din istorie, banca de la Monte Carlo fusese spartă doar de 5 ori, de 5 persoane diferite. Era neauzit ca cineva să poată face acest lucru de mai multe ori. Având în vedere dosarul său penal, mulți oameni au crezut că a reușit cumva să înșele Roata Diavolului. O investigație amănunțită a dovedit că nu a existat nimic suspicios. Câștigul a fost de aproximativ 2 000 000 de franci.

Ashley Revell – un pariu norocos pe roșu

Povestea lui Revell și a pariului pe roșu a început în timp ce el se afla la bar, împreună cu prietenii săi, cu care discuta despre cât de bine ar fi să mergi la Las Vegas și să mizezi tot ce ai pe un singur pariu la ruletă.

Deși a fost sub influență alcoolului, când această idee nebună i-a apărut în cap, el nu a renunțat la ea, dimpotrivă, a început să creadă ca acum este momentul potrivit s-o realizeze. Fără familie, fără obligații  – ce putea să piardă?! A început să vândă tot ce avea. A scos la licitație cele mai scumpe articole și a ținut o vânzare de garaj pentru articolele mai mici.

O casă de pariuri online din Marea Britanie i-a oferit o sumă semnificativă de bani pentru a miza pariul său. Pentru a-și arăta aprecierea, Revel și-a schimbat oficial numele în Ashley Blue Square Revell.

După toate eforturile sale, în șase luni, Revell a reușit să strângă 135.300 de dolari și a plecat spre Plaza Hotel și Casino din Las Vegas, Nevada.

Revell nu știa în prealabil ce culoare urma să aleagă, știa doar că este gata să riște totul pe o singură rotire a roții. Cu câteva minute înainte ca roata să pornească, Revell a ales la întâmplare roșu, încrezător că este destinat să câștige. Câștigarea lui Revell a fost difuzată pe Sky One. Într-un interviu după pariu, Revell a spus: „Aceasta a fost cea mai uimitoare experiență pe care am avut-o în toată viața mea”, și cu siguranță îl credem. Câștigul lui a fost de aproximativ 270 600 de dolari.

Chris Boyd – trei ani pariați pe o singura runda

Chris Boyd – un programator de computer de 40 de ani din Anglia. În ianuarie 1994, Chris și-a urmat visul să meargă la cazinourile din Las Vegas pentru o singură rotire a ruletei. El a economisit 220.000 de dolari pe o perioadă de trei ani și a vrut să pună totul pe un singur pariu. A căutat un cazinou care să accepte un pariu atât de mare. A fost refuzat de la majoritatea cazinourilor, și așa a ajuns la Binion’s Horseshoe Club.

Clubul Horseshoe avea o limită de 100.000 USD pe un pariu roșu / negru, dar a fost de acord să accepte toți banii lui Boyd. De asemenea, cazinoul a fost de acord să acopere dublu zero de pe roata ruletei, în favoarea lui Chris, transformând-o în versiunea europeană. Chris a ales să pună pariul pe roșu. Cazinoul și dealerul au fost de acord cu câteva rotiri de probă pentru a asigura corectitudinea jocului, iar apoi a urmat momentul decisiv. Mingea a aterizat pe 7, roșu. Chris a câștigat 220.000 de dolari instantaneu, ceea ce înseamnă că a ieșit cu suma dublă. A promis să nu mai parieze niciodată.

Poveștile nu se opresc aici, nici viată jocului se pare ca nu se va termina în curând. Întotdeauna vor exista oameni care cred că pot manipula roata Diavolului sau alți care se bazează pe norocul pariului final. Cert este că ruleta a făcut fericiți mulți oameni dar a ruinat și mai mulți. Ne oprim aici cu poveștile câștigătorilor și vă lăsăm timp să vă gândiți: Sunteți dispuși să faceți această miză?

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...