CEC Bank oferă creditul de nevoi personale 100% online

CEC Bank lansează creditul de nevoi personale, cu dobândă fixă, 100% online, disponibil prin platforma CEC_IN – magazinul virtual al băncii.

Pentru lansarea acestui credit, CEC Bank a colaborat cu start-up-ul românesc FintechOS și cu compania de consultanță Deloitte.

Creditul de nevoi personale online se acordă pe baza unui flux simplificat care durează doar câteva minute: clientul selectează suma dorită, oferă informații despre situația financiară și statutul profesional și își introduce datele de identificare, verificarea și confirmarea informațiilor introduse realizându-se printr-un apel video.

Verificarea eligibilității, inclusiv interogarea veniturilor la ANAF și a istoricului de creditare, se realizează automat, iar acordurile din partea clientului sunt semnate electronic.

În cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc și este semnat tot electronic.

După semnarea contractului, suma este virată în contul curent de la CEC Bank.

Clienților noi, banca le oferă în mod gratuit, pe toată durata creditului, pachetul de cont curent „Bun venit” astfel încât creditul poate fi obținut printr-un parcurs 100% online, fără niciun drum  la bancă.

Pachetul „Bun Venit” include un cont curent în lei – în care se va vira contravaloarea creditului, un card de debit VISA în lei (transmis  la adresa de corespondenta indicata pe fluxul de aplicare) și acces la Mobile Banking.

CEC Bank oferă creditul de nevoi personale 100% online de până la 90.000 de lei, pe o perioadă de maxim 5 ani, cu dobândă fixă de 10,40% pe an (fără condiții de încasarea venitului prin CEC Bank).

În cazul unui credit de 45.000 de lei, pe 5 ani, rata lunară se ridică la 985 de lei, iar DAE este de 11,9%.

În cadrul platformei CEC_IN, sunt folosite o serie de tehnologii inovative cum ar fi recunoașterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme și recunoaștere facială, precum și un modul automat de analiză și decizie.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...