Case mai ieftine decât apartamentele, în Berceni

Piața imobiliară din București a ajuns să ofere și un paradox interesant, costurile de transport obligă cumpărătorii să aleagă apartamente mai scumpe de lângă metrou în locul unei case aflată la câțiva kilometri distanță.

Un apartament nou de 3 camere, 60 mp utili situat in sudul Bucurestiului zona IMGB Popesti –Leordeni, se vinde cu 63.900 Euro (conform imobiliare.ro). La numai cativa kilometri distanta, pretul unei case cu aceeasi suprafata in Ansamblul Rezidential Dealul Verde, este de numai 55.900 euro. Comparativ cu apartamentul, casa din Dealul Verde este mai ieftina cu 13 %, desi include curte proprie.

Dezvoltarea retelei de transport public (statie metrou la Centura, largirea soselei Berceni, pasaj suprateran peste Centura) ar reaseza preturile pe un palier firesc. Toate aceste masuri pentru fluidizarea traficului spre zona comunei Berceni sunt deja prevazute in Planul de Mobilitate Urbana Durabila si se vor implementa in perioada urmatoare.

In Ansamblul Rezidential Dealul Verde gasiti case la cheie finantabile in intregime prin Programul Prima Casa, direct de la dezvoltator, cu preturi  incepand de la 55.900 euro (TVA 5% inclus). Casele se vand racordate la toate utilitatile (gaze, curent electric, canalizare, drumuri asfaltate, internet, iluminat stradal, supravegehere video, etc.). In prezent, peste 150 de familii au ales sa traiasca intr-un mediu curat si sanatos in ansamblul rezidential Dealul Verde.

- publicitate -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.