Casa Sena din Green City se vinde din faza de proiect

sursa foto: picasaweb.google.com

La 3 luni de la lansarea proiectului de case SENA, la un pret de 69.900 de euro asa cum anuntam aici, au fost contractate deja 30 de case, iar dintre acestea 25 au fost vandute din stadiul de proiect.

“Suntem implicati de 2 ani in vanzarea caselor din Green City si am fost placut surprinsi de succesul pe care il are acest nou model de casa si de faptul ca am reusit sa vindem din stadiul de proiect 25 de case SENA intr-un termen atat de scurt, afirma Alexandru Petrescu, directorul companiei imobiliare ESOP, agentul principal de vanzari din Green City.

“Succesul de care se bucura Green City, cel mai bine vandut ansamblu de locuinte noi din perioada de criza 2009-2011, se datoreaza atat dezvoltatorului care si-a adaptat politica de marketing si vanzari noilor realitati ale pietei, bancilor si partenerilor financiari care au creditat cumparatorii, consultantilor de vanzari ESOP, cat si solutiilor unice si eficiente de promovare oferite in tot acest timp de Mediafax Group prin agentia de publicitate AdVenture, partenerii nostri de comunicare in acest proiect, carora le datoram cresterea rapida a notorietatii ansamblului Green City si generarea masiva de potentiali cumparatori, ajutandu-ne sa vindem, lucru extrem de important in aceasta perioada.”, sustine Alexandru Petrescu.

Dezvoltatorul Green City a inceput lucrarile pentru cele 30 de case SENA deja contractate si intr-un termen cuprins intre 3 si 4 luni de la semnarea antecontractelor, casele vor fi predate cumparatorilor. Lucrarile vor continua si se vor construi 1.000 de case SENA pana la sfarsitul anului 2013.

“Sunt multe familii tinere care locuiesc in garsoniere sau apartamente ce nu mai corespund nevoilor lor actuale, spatiile sunt prea mici si nu au loc suficient pentru copii sau chiar sunt situatii in care acestia amana decizia de a avea un copil pentru ca spatiul in care locuiesc este prea mic. Initiativa venita din partea guvernului de a include in Programul Prima Casa 4 si aceasta categorie de cetateni este bine venita. Este un motiv in plus pentru care Green City a decis sa construiasca cartierul SENA destinat familiilor tinere” considera Alexandru Petrescu de la ESOP.

SENA este o casa de 126 mp construiti, cu parter si etaj, living, bucatarie, trei dormitoare, 2 bai si curte proprie. Rata lunara la un credit ipotecar pentru o astfel de casa este de aproximativ 320 euro.

Green City este un ansamblu rezidential dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, dintre care 24 de hectare sunt ocupate de padure si spatii verzi.

Pana in prezent s-au construit 800 de case in 4 faze de dezvoltare si s-au mutat peste 1.000 de locatari.

Dintre facilitatile din Green City amintim gradinita de stat cu program prelungit, supermarket Mega Image, restaurant, cafenea, pizzerie, sala de fitness cu piscina, sauna si jacuzzi, unitate bancara, locuri de joaca pentru copii, cabinet medical si stomatologic, acces controlat in ansamblu, locuri de parcare, alei pentru biciclete si role.

In afara de casa SENA in Green City poti alege inca alte 2 modele de case:

Casa Neva, are o suprafata construita de 154 de mp, distribuiti la parter + etaj si pretul de vanzare incepe de la 85.000 euro (TVA inclus).

Casa Tamisa are Parter plus 2 nivele, cu o suprafata construita de 226 mp si se adreseaza familiilor cu mai multi copii sau care vor sa beneficieze de mai mult spatiu. Pretul de vanzare incepe de la 120.000 euro (TVA inclus).

Casele din Green City au structura de beton si caramida, respectand ultimele normative in vigoare cu privire la confortul termic si la rezistenta seismica. Toate au certificate energetice clasa A.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...