1000 de case noi in Green City

.

Dumitru Bucşaru a început construcţia celei de-a patra faze a complexului Green City care va cuprinde 1.000 de case şi va reprezenta o investiţie de peste 60 de milioane de euro.

Noul model de casă, cu o suprafaţă de 126 de metri pătraţi construiţi, va avea un preţ pornind de la 69.900 euro, inclusiv TVA.

Green City este un ansamblu rezidenţial dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, dintre care 24 de hectare sunt ocupate de pădure şi spaţii verzi, in comuna 1 Decembrie din sudul capitalei.

Până în prezent în complex au fost construite 800 de case în primele trei faze de dezvoltare, peste 300 de familii mutându-se deja în complex, potrivit dezvoltatorului. Potrivit declaraţiilor anterioare ale dezvoltatorului, investiţia în primele trei faze se ridică la 100 milioane de euro.

Complexul cuprinde case formate din parter şi un etaj, cu suprafeţe utile de 118 metri pătraţi şi 110 metri pătraţi de curte, având preţuri pornind de la 120.000 de euro (TVA inclusă) pentru casele cu finisaje „basic” (fără faianţă şi gresie în băi sau parchet laminat în living, dormitoare şi pe holul de la etaj) şi de 136.000 de euro (TVA inclusă) pentru vilele cu finisaje „standard +”.

În cadrul proiectului au fost dezvoltate şi un supermarket Red Market al grupului belgian Delhaize, o grădiniţă de stat, cabinet medical şi stomatologic, farmacie, restaurant şi locuri de joacă pentru copii.

Proiectul Green City prevede construcţia a 4.000 de locuinţe, termenul de finalizare anunţat fiind 2014.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...