Cartierul Latin

Cartierul Latin este unul dintre primele ansambluri rezidențiale construite în zona Prelungirea Ghencea, la granița dintre sectorul 6 al capitalei și comuna Domnești. 

 

Despre complex:

Conform site-ului dezvoltatorului, blocurile au inaltimea de P+5+M sau P+7+M, fiind construite din beton si caramida. In imediata apropiere a complexului sunt deschise o gradinita si o scoala particulara atat cu clase primare cat si de gimnaziu (vezi Scoala ProIngenio).

Unitatea de stat cea mai apropiata este Scoala nr.144 din Prelungirea Ghencea – Valea Oltului.

 

Harta:

 

Acces:

Accesul se face direct din Prelungirea Ghencea, pe o strada asfaltata si aflata intr-o conditie foarte buna. Cartierul Latin este situat pe stanga, sensul de mers spre Centura, dupa ce treceti de sere, pana in intersectia cu str Alunului.

 

Transport in comun:

Transportul in comun este realizat prin liniile de autobuz 122 si 222 care au capatul de linie in incinta complexului.

Prima masina de pe traseul 122 pleaca in zilele lucratoare din statia Cartierul Latin la ora 4:45, iar ultima la 22:35. Sambata si duminica, prima masina pleaca la 5:20, iar ultima la 22:00. Autobuzul 122 circula spre Piata Universitatii.

Prima masina de pe traseul 222 pleaca in zilele lucratoare din statia Cartierul Latin la ora 4:40, iar ultima la 22:15. Sambata si duminica, prima masina pleaca la 5:00, iar ultima la 23:03. Autobuzul 222 circula spre Ghencea.

 

Prețuri și specificații apartamente:

Sunt disponibile garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Verifică site-ul dezvoltatorului pentru prețuri actualizate și oferte speciale.

 

Surse de informare:

Galerie foto: https://cartierul-latin.ro

Site oficial: https://cartierul-latin.ro

Forumuri ale locatarilor: https://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=339331 sau https://www.latinonline.ro/

 

Sursă foto articol: https://cartierul-latin.ro

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...