Novum Residence Ghencea

Novum Residence Ghencea este un ansamblu rezidențial care va fi compus din cinci blocuri cu apartamente de două și trei camere, amplasat în București, sector 6, Prelungirea Ghencea nr. 247, vis a vis de Serele Ghencea-Militari.

 

Despre complex

Ansamblul rezidențial se va construi în mai multe etape, în acest moment blocul 1 (P+6 etaje) fiind vândut în totalitate, iar blocul 2 (P+6 etaje) în faza de finisaje.

Conform site-ului dezvoltatorului, în complex se găsește un loc de joacă, alei pavate, parcări subterane și supraterane.

 

Acces și vecinătăți

Complexul Novum Residence se află amplasat stradal, la Prelungirea Ghencea, la o distanță de aproximativ 1 km de intersecția cu Strada Valea Oltului.

În apropiere se află ansamblurile rezidențiale Primăvara și Sunrise Residence unde se găsesc supermarket, sală de fitness, restaurante, etc. Cel mai apropiat magazin este Lidl Prelungirea Ghencea, la o distanță de 500m de complex.

Școala de stat cea mai apropiată este Școala Gimnazială Nr. 144, la intersecția Prelungirea Ghencea cu Strada Valea Oltului.

 

Transportul în comun

Este asigurat de autobuzele liniilor 122 și 222, care circulă spre Ghencea și Piața Universității și opresc în stația adiacentă ansamblului, Sere Militari.

 

Harta

Prețuri și specificații apartamente

Sunt disponibile apartamente cu 2 și 3 camere. Verifică site-ul dezvoltatorului pentru prețuri actualizate și oferte speciale.

 

Surse de informare:

Site-ul dezvoltatorului: novumresidence.ro

Galerie foto: novumresidence.ro

Forum: forum.sofpedia.com

 

Sursă foto articol: novumresidence.ro

 

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...