Carrefour Pay, aplicație mobilă de plăți prin scanarea unui cod QR

Aplicația Carrefour Pay, disponibilă atât pentru sistemul de operare Android cât ți pentru iOS, permite efectuarea plăților în siguranță la casele de marcat, doar prin scanarea codului QR.

Aplicatia permite, de asemenea, verificarea tipului de produs prin scanarea codului de bare si generarea unei facturi fiscale care poate fi trimisa la adresa de email dorita.

Romcard administreaza o parte importanta a aplicatiei Carrefour Pay: inregistrarea cardurilor si a utilizatorilor, procesarea tranzactiilor cu cardul prin intermediul platformei e-wallet si gestionarea bazei de date a clientilor, totul la un nivel maxim de securitate.

Fondat in 1994, Romcard, parte a grupului Provus, care este o filiala a Wirecard AG, este lider in furnizarea serviciilor privind tranzactiile cu carduri bancare din Romania si singura entitate complet 3D-Secure din Romania certificata atat de catre Visa cat si de catre MasterCard.

“Suntem incantati de decizia Carrefour de a alege Romcard. Astfel, cream bazele unor solutii de plata mobila de ultima ora care vor schimba fundamental procesul de procesare a platilor in tari precum Romania”, a declarat Utku Orgendil, director general Provus Group.

Platforma Romcard e-wallet este o solutie moderna si sigura pentru stocarea si utilizarea cardurilor bancare, intr-un mediu autorizat PCI-DSS. Platforma Romcard e-wallet este foarte flexibila si accesibila si poate fi integrata in orice solutie la casa de marcat.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...