Carrefour Express La Parter

.
.

Carrefour anunță intrarea în rețeaua Express a unui nou magazin de proximitate operat în regim de franciză, în București: Express La Parter.

În acest moment, rețeaua numără 59 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unități în orașul Brașov și 49 în București și Ilfov.

Express combină profesionalismul angajaților și calitatea produselor cu care te-ai obișnuit în magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumpărare și caracterul personal al unui magazin de proximitate.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja. Nu creăm m² noi de comerț de proximitate modern care să asfixieze comerțul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja.

Express La Parter se află pe Șoseaua Străulești, nr. 60 A, București, are o suprafață de 100 m² și însumează aproximativ 2.500 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 3 formate de magazine, cu un total de 163 de unitati:

25 hipermarketuri „Carrefour”;
78 supermarketuri „Market”;
59 magazine de proximitate „Express”;

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...