Carrefour a deschis, mai devreme cu o zi, primul hipermarket la Timișoara

Carrefour a deschis primul hipermarket din Timisoara și cel de-al 29-lea din țară, în cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Shopping City Timisoara. Programată inițial la data de 26 noiembrie, deschiderea a fost devansată cu o zi, în urma camapniei agresive a Kaufland, care a prelungit programul tuturor magazinelor din oraș până la ora 3:00.

Noul hipermarket Carrefour Timisoara este situat pe Calea Sagului nr 100, Timisoara, are o suprafaţa de vânzare de 7.800 mp, comercializează o gamă de aproximativ 50.000 de articole, are 32 de case de marcat şi 1.800 de locuri de parcare. Acest magazin a creat 300 noi locuri de muncă.

„Ne bucurăm să deschidem primul hipermarket Carrefour din Timisoara, pana acum fiind deja prezenti in oras cu nu mai putin de 6 magazine Market. Cu o suprafata de aproximativ 10 ori mai generoasa decat cea a unui supermarket, Hipermarketul Carrefour Timisoara propune clientilor a gama larga de produse, atat alimentare, cat si non-alimentare, dar și servicii având cele mai înalte standarde de calitate, la prețuri cu adevărat avantajoase. Preocuparea noastră continuă este de a le oferi clienților nostri o experiență specială de cumpărături și de a găsi intr-un spațiu modern și prietenos tot ceea ce au nevoie sub acelasi acoperis.” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour România.

Carrefour Timişoara  beneficiază de aparatură ce reduce consumul de energie electrică și a emisiilor de dioxid de carbon:

·     iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrică cu 35%.

·     sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an.

·     căldura generată de sistemul de refrigerare este redirecționată către spațiile de depozitare anexe magazinelor, eliminând nevoia folosirii unor alte surse de energie.

În cadrul tombolei speciale de deschidere, din perioada 25 noiembrie – 09 decembrie, clientii pot castiga prin tragere la sorti unul din zecile de super premii puse in joc: tablete, telefoane smart sau marele premiu – un autoturism Opel Corsa.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...