C&A va deschide un magazin în Family Center Botoşani

Retailerul de îmbrăcăminte C&A va deschide, în luna aprilie, un magazin în centrul comercial Family Center Botoşani, pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, potrivit unui comunicat al dezvoltatorilor complexului, Oasis Development şi Real4You Immobilien.

C&A completează lista chiriaşilor mall-ului, care mai include retaileri precum Kaufland, Plus, Deichman, Takko, Carmolimp, Animax, Altex sau Flanco. Centrul comercial are o suprafaţă de peste 6.200 metri pătraţi construiţi. „În numai două luni de la deschiderea Family Center Botoşani avem un grad de ocupare de 100% pentru acest proiect”, a declarat, în comunicat, Klaus Reisenauer, partener în cadrul Oasis Development.

Family Center Botoşani a fost inaugurat în noiembrie 2010, în urma unei investiţii de peste şapte milioane de euro. Retailerul de îmbrăcăminte C&A a intrat pe piaţa locală în luna martie 2009. În prezent, C&A deţine şapte magazine în România, în AFI Palace Cotroceni, Atrium din Arad, Aurora Mall din Buzău, Gold Plaza din Baia Mare, Militari Shopping Center, Polus Center din Cluj şi Sun Plaza.

Oasis Retail Development & Consulting a dezvoltat până în prezent peste 60 de proiecte de retail. Portofoliul actual al companiei include peste 200.000 metri pătraţi spaţii de retail în construcţie. Pentru următorii trei ani, Oasis are în plan realizarea a peste zece centre comerciale şi parcuri de retail în întreaga ţară.

Real4You mai dezvoltă în România mall-urile Mega Mall şi magazinele miniMAX. Grupul este prezent pe mai multe pieţe din Europa, respectiv Austria, România, Ungaria, Slovacia, Bulgaria şi Cehia. Serviciile Real4You acoperă întregul proces, de la construcţie până la deschidere, fie că este vorba de un supermarket sau un mall. Real4You a dezvoltat mai mult de 140 de proiecte de retail, precum şi un număr important de proiecte de birouri şi rezidenţiale.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...