Bright Spaces se extinde în UK prin parteneriat cu Bruntwood Works

Startup-ul Proptech Bright Spaces colaborează cu Bruntwood Works pentru a prezenta viitorilor clienți o replică virtuală a West Village Leeds și a spațiilor sale disponibile. Modelul 3D va permite explorarea spațiului și solicitarea de vizite live în mod digital.

Vizualizarea virtuală a West Village Leeds are scopul de a oferi o imagine imersivă a proiectului, satisfăcând cerințele clienților pentru soluții tehnologice și să accelereze procesul de leasing.

Bruntwood Works este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din UK. Spațiile sale de lucru, de retail și agrement pun accent pe design, pe nevoile oamenilor și sunt responsabile din punct de vedere social.

Dezvoltatorul creează, deține și gestionează peste 464.000 metri pătrați de spațiii de lucru. Oferă de la birouri individuale în coworking și săli de meeting, la birouri și spații de retail complet gestionate în Manchester, Cheshire, Leeds, Liverpool și Birmingham.

West Village Leeds va cuprinde spații inovatoare centrate pe om, concepute pentru a susține bunăstarea și productivitatea și vor acționa ca un loc pentru pop-up-uri locale independente de mâncare și băutură, cu spații verzi.

CITEȘTE ȘI: Clădirile de birouri One United Properties, prezentate prin Bright Spaces

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...