Bright Spaces prezintă digital cinci clădiri ale CA Immo din Ungaria

Cinci clădiri de birouri ale CA Immo Hungary vor fi prezentate și gestionate prin platforme virtuale web dezvoltate de compania românească Bright Spaces.

Ungaria este una dintre piețele de bază ale CA Immo, cu investiții în clădiri de birouri mari și mijlocii din Budapesta, atât în ​​sub-piețele Pest, cât și în Buda.

Prin acest parteneriat, Bright Spaces va crea platforme digitale de prezentare, marketing și închiriere pentru 5 dintre principalele proprietăți de birouri ale CA Immo Hungary: City Gate, Millennium Tower I, Millennium Tower II, Millennium Tower III și Millennium Tower H.

Clădirile construite vor fi replicate în mod digital, platformele oferind în același timp informații specifice despre specificațiile tech, de sănătate și securitate.

Viitorii chiriași vor putea să exploreze spațiile de birouri disponibile pentru închiriere, să vadă spațiile cu sau fără amenajare, să descopere zonele înconjurătoare și să solicite un tur live sau o ofertă.

Echipa de leasing a CA Immo va avea acces la datele de care au nevoie pentru a ține evidența disponibilității, a situațiilor financiare și pentru a genera contracte.

CITEȘTE ȘI: Startup-ul PropTech Bright Spaces se extinde în Marea Britanie

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...