All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

sâmbătă, 17 aprilie, 2021
-PUBLICITATE-

Beesers estimează investiții de 500.000 de euro în 2021

Beesers are planuri de extindere, după un răspuns favorabil al pieței din România, la doar o lună de la lansare.

Aplicația oferă pacienților soluții și servicii integrate adaptate nevoilor prin furnizarea de consultații și tratamente specializate la domiciliu.

Conform raportului publicat de Consiliul Concurenței, în 2019, între nevoia estimată și numărul total de pacienți care aveau nevoie de astfel de servicii, exista o acoperire generală de doar 7,9 %.

Contextul pandemiei a făcut însă ca piața să se confrunte cu o creștere a numărului de bolnavi care au nevoie de îngrijiri medicale la domiciliu, procentul celor care beneficiază de acestea fiind în continuare foarte mic.

Ce beficii aduce Beesers

Beneficiile Beesers pentru pacienț încep cu posibilitatea ca programările consultațiilor / tratamentelor să fie efectuate și de către persoanele care nu locuiesc în același oraș sau țară pentru pacienții aflați în România.

Se adaugă și funcția care îi oferă pacientului ocazia de a-și alege cadrul medical în funcție de experiența acestuia, dar și de ratingurile anterioare acordate de alți beneficiari.

Cel mai nou mecanism disponibil în platformă este rezervarea multiplă, care permite pacienților aflați sub tratament să își rezerve un pachet de servicii.

Toți colaboratorii înscriși în platformă sunt acreditați de Ministerul Sănătații și au experiență semnificativă în mediul de stat sau privat.

În mai puțin de o lună de la momentul lansării aplicației, în portofoliul Beesers se regăsesc servicii oferite de: Men Sana Tech, Top Med Assistance, Sweet Medical Care, Exigent Med Help, Kineto Mobil Clinic.

Aplicația poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI