Au demarat lucrările la Coresi Shopping Center

sursa foto: brasovultau.ro
sursa foto: brasovultau.ro

Immochan România a demarat construcția Coresi Shopping Center, pe fosta platformă industrială Tractorul Braşov, scrie Bună Ziua Brașov.

Dezvoltatorul deține un teren de circa 100 de hectare. Proiectul va fi finalizat în primăvara anului 2015, fiind amânat după ce iniţial se avansaseră ca date de inaugurare finele lui 2013, iar, mai apoi, finele lui 2014.

Coresi va fi un centru comercial cu 120 de magazine şi cinema, iar ancoră va fi un magazin Auchan, care va avea o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi, fiind cel mai mare din Transilvania.
Proiectul de pe platforma Tractorul va fi construit în mai multe faze. În prima vor fi dezvoltate pe 24 de hectare un hipermarket. A doua fază presupune dezvoltarea unui parc de retail pe o suprafaţă de 15 ha, iar cea de-a treia fază presupune construcţia spaţiilor rezidenţiale (26 ha). În cea de-a patra fază vor fi construite spaţii de birouri (11 ha), iar în ultima etapă o zonă tehnologică (11 ha), anunță sursa citată.
Cel mai important chiriaș din noul complex comercial va fi Inditex, care va deschide magazine Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius şi Oysho.
- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...