Auchan deschide cel mai mare hipermarket din Transilvania

Auchan Coresi, cel mai mare hipermarket din Transilvania își deschide porțile pentru clienți, astăzi, 27 martie, ora 10.00.

Din 27 martie, Auchan deschide cel de-al doilea hipermarket din Brașov și al 33-lea magazin din România, în cadrul Coresi Shopping Resort.

Hipermarketul Auchan Coresi are o suprafață de vânzare de 13.800 mp și oferă o gamă de 60.000 de produse alimentare și nealimentare.

„Sărbătorim un moment foarte important în viața Auchan România, prin deschiderea celui mai mare centru comercial și a celui mai mare hipermarket Auchan din România, din afara capitalei, în cadrul unui amplu proiect de regenerare urbană din Brașov realizat de Grupul Auchan. Ambiția noastră este să fim o companie românească, pentru români și să creăm valoare la Brașov pentru locuitori, angajați, furnizori și comunitate în calitate de companie responsabilă. Auchan Brașov Coresi este un magazin de ultimă generație, cu un comerț spectaculos, gamele de produse au fost atent selecționate și dezvoltate pentru a răspunde cât mai bine atât nevoilor de zi cu zi cât și modernității, vieții sănătoase, cumpărăturilor din plăcere, cu o largă dezvoltare a sortimentației de produse din întreaga lume dar și din toate regiunile României. În plus, ne propunem să ne surprindem clienții zi de zi cu ofertele atractive, noutăți și acțiuni comerciale inovante, iar așa cum i-am obișnuit deja pe brașoveni și pe toți românii, când deschidem un magazin, Auchan aduce putere de cumpărare tuturor locuitorilor.” Frédéric Bellon, Director General Auchan România.

Servicii Auchan: Parcare gratuită 2100 locuri; Case speciale pentru cumpărături rapide; Case prioritare pentru femei însărcinate și persoane cu dizabilități; Verificatoare de preț; Stand mâncare gătită; Comenzi brutărie-cofetărie- patiserie; Cabine de probă; Credit rapid și simplu direct în hipermarket; Multiple modalități de plată (bonuri de masă, bonuri cadou, card); Comenzi livrare la domiciliu pentru produse de mari dimensiuni.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...