ANL a terminat 2015 cu mai multe recepții de locuințe

În ultima lună a anului 2015, ANL a recepționat mai multe locuințe în țară, atât pentru tineri, cât și blocuri de locuințe sociale pentru romi.

74 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, au fost recepționate în municipiul Satu Mare (județul Satu Mare). Locuințele (33 de garsoniere și 41 de apartamente cu 2 camere) au fost construite în amplasamentul din Zona Poligonului (etapa 1) şi sunt repartizate în trei tronsoane cu regim de înălţime P+2E+M (parter + 2 etaje + mansardă).

Până în prezent, în județul Satu Mare, au mai fost finalizate 321 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentele din localitățile Tășnad (61 de locuințe), Odoreu (24 de locuințe), Negrești – Oaș (43 de locuințe), Turț (40 de locuințe), Carei (29 de locuințe), Dorolț (19 locuințe), Micula (19 locuințe) și Satu Mare (86 de locuințe).

La Făgăraș (județul Brașov) au fost recepționate 60 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. Acestea (15 garsoniere, 33 de apartamente cu 2 camere și 12 apartamente cu 3 camere ) au fost construite în amplasamentul din Strada Câmpului (etapa III) şi sunt repartizate în trei tronsoane cu regim de înălţime S+P+3E+M (subsol + parter + 3 etaje + mansardă).

Până în prezent, în județul Brașov, au mai fost finalizate 396 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentele din localitățile Săcele (120 de locuințe), Predeal (136 de locuințe) și Făgăraș (140 de locuințe).

Mai multe locuințe pentru romi

Reprezentaţii direcţiilor de specialitate din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL) au participat la recepţia convocată cu ocazia finalizării lucrărilor de construire a 28 de locuinţe sociale pentru comunitățile de romi în orașul Baia de Aramă (județul Mehedinți). Locuințele (12 apartamente cu 2 camere și 16 apartamente cu 3 camere) au fost construite în amplasamentul din Strada Dochiciu nr. 66 şi sunt repartizate în patru module cu regim de înălţime P (parter).

De asemenea, în comuna Tăuteu (județul Bihor) au fost recepționate 14 locuinţe sociale pentru comunitățile de romi. Locuințele (6 apartamente cu 2 camere și 8 apartamente cu 3 camere) au fost construite în amplasamentul din satul Bogei şi sunt repartizate în două module cu regim de înălţime P (parter).

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...