Altex deschide un magazin în Carrefour Colentina

Altex inaugureazã mâine, 20 februarie, un nou magazin în cadrul Centrului Comercial Carrefour de pe Șoseaua Colentina nr. 426, în urma unei investiții de aproximativ 500.000 de euro.

Magazinul dispune de o suprafațã de 1000 mp, clienții putând alege din peste 10.000 de produse din categoriile TV, laptop-uri, tablete, telefoane, electrocasnice mari și mici, sisteme audio și jocuri. Gama largã oferã clienților posibilitatea de a testa și de a compara iar specialiștii Altex le stau la dispoziție cu toate informațiile necesare luării deciziei.

Pentru a marca acest eveniment, Altex a lansat o ofertã dedicatã care va include smartphone-uri de la 179.9 lei, televizoare LED de la 899.9 lei, laptop-uri de la 799.9 lei sau tablete de la 199.9 lei. Reduceri semnificative vor fi și la electrocasnicele mici, de pânã la 60%, dar și la aragazuri, aparate frigorifice și mașini de spãlat. Oferta este valabilã în limita stocurilor disponibile și se supune unor termeni și condiții.

Mai mult, doar în magazinul Altex Colentina, la cumpărarea oricărui produs clienții au posibilitatea de a opta pentru un număr promoțional de 20 de rate fără dobânda în perioada 20-28 februarie, folosind cardurile de cumpărături.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...