All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 29 octombrie | 2020

Accenture va investi 3 miliarde de dolari în servicii cloud

Accenture a anunțat înființarea diviziei Accenture Cloud First în care vor fi investiți 3 miliarde de dolari, în următorii trei ani.

Karthik Narain va conduce Accenture Cloud First și se va alătura Comitetului de Management Global începând cu 1 octombrie.

Narain a ocupat cel mai recent poziția de lider al Accenture Technology în America de Nord, ajutând brandurile Global 2000 să folosească puterea cloud-ului și a altor tehnologii pentru a-și transforma afacerile.

De-a lungul carierei sale de 20 de ani, a condus numeroase programe inovatoare de tehnologie pentru clienți dintr-o varietate de sectoare inclusiv Software&Platforme, Servicii Financiare și High Tech.

- PUBLICITATE -

De asemenea, Karthik a condus anterior serviciile de tehnologie pentru segmentele de comunicații, media și high tech ale Accenture.

Peste 100.000 de experți în cloud Accenture îi ajută pe clienți să migreze, să își personalizeze și să opereze afacerile în cloud. Astfel aceștia pot beneficia de avantajele cloud-ului în afaceri în ceea ce privește viteza, costul și inovația.

Accenture Cloud First este un nou grup multi-servicii format din 70.000 de experți în cloud și care reunește întreaga putere și amploare a capabilităților tehnologice ale Accenture.

Cererea mondială pentru cloud computing a crescut din cauza pandemiei COVID-19

Potrivit firmei de cercetare Gartner, se preconizează că piața serviciilor de cloud public din întreaga lume va crește cu 6,3% în 2020, ajungând la 257,9 miliarde de dolari, în creștere față de 242,7 miliarde de dolari în 2019.

„Când a lovit pandemia COVID-19, au existat câteva mici obstacole, dar în cele din urmă cloud-ul a livrat exact așa cum trebuia să o facă”, a spus Sid Nag, vicepreședinte de cercetare la Gartner.

- PUBLICITATE -