Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Un hub similar a fost deschis în decembrie 2022, în Cracovia, Polonia, unde lucrează aproximativ 80 de angajați

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca, în parteneriat cu Endava.

Pe parcursul anului 2024, compania intenționează să angajeze în hub-ul din Cluj 100 de ingineri, pe diverse poziții, de la specialiști în platforme cloud și până la ingineri software, ingineri de calitate sau ingineri de date.

CITEȘTE ȘI: Magazinele Praktiker se vor transforma în Brico Depot

Decizia de a investi într-un hub tehnologic în România face parte din strategia Kingfisher de a își extinde capabilitățile interne în data science și inginerie software.

Kingfisher deține aproximativ 1.350 de magazine în opt țări din Europa sub brandurile B&Q, Castorama, Brico Depot (32 de unități în România), Screwfix, Tradepoint si Koçtaş. Compania are 74.000 de angajați.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Curățarea canapelei îți dă bătăi de cap? Alege serviciile unei echipe de specialiști ce curăță în profunzime tapițeriile chiar la tine acasă

Canapeaua este un obiect de mobilier indispensabil, ce oferă atât confort, cât și o ambianță plăcută. De aceea, curățarea...

An excelent pentru PENNY. Cifră de afaceri de 8,32 miliarde lei în 2023

PENNY a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 8,32 miliarde lei, reprezentând un avans de 16%...