83% din brokerii francizați ai AVBS Credit provin din bănci

Numărul persoanelor care accesează o franciză în brokerajul bancar a înregistrat o creștere mai mare cu 37% în 2020, față de aceeași perioadă a anului 2019.

Statisticile efectuate de compania AVBS Credit arată că foștii angajați din bănci decid într-un număr din ce în ce mai mare să își înființeze propriul business în domeniul financiar-bancar prin contractarea unei francize.

Practic, jobul din bancă se transformă într-un business propriu pentru specialistul în banking care renunță la statutul de angajat bancar pentru a fi antreprenor și broker de credite în sistem de franciză.

Media de vârstă a brokerilor de credite de la AVBS Credit este de 40 de ani și ținând cont de experiența în brokerajul bancar de aproximativ 5 ani a fiecăruia, vârsta medie a aplicantului pentru o franciză în domeniul financiar-bancar este de 35 de ani.

În perioada 1 februarie 2021 – 30 aprilie 2021, franciza AVBS Credit poate fi contractată gratuit de specialiștii din domeniul financiar-bancar. 

La acest moment, AVBS Credit numără aproape 50 de francize în orașele importante din țară, iar procesul de expansiune continuă cu aplomb și în anul 2021.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...