All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

7,6 milioane de lei vor fi investite la Ocna Sibiului

7,6 milioane de lei vor fi investite la Ocna Sibiului pentru modernizarea parcului balnear, amenajarea unui camping turistic, a unui parc de rulote.

Ministerul Turismului asigură o finanțare de 90% din investiția de bază. Aproximativ 200.000 de turiști ajung la Ocna an de an.

- Publicitate -

Primăria Ocna Sibiului a depus un proiect de reabilitare a unui pachet de șase străzi din stațiune prin programul de finanțare a investițiilor pentru modernizarea și dezvoltarea stațiunilor balneare, programul demarat, anul trecut, de Guvernul României, care asigură finanțarea în proporție de 100%.

Stațiunea balneară beneficiază și de reabilitarea mai multor străzi prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cu bani de la Guvern.

Investiția va acoperi și crearea tuturor rețelelor de apă, canal și de electricitate, amenajarea unor alei pietonale, precum și amenajarea unor locuri de joacă pentru copii și construcția unei clădiri administrative dotată cu dușuri, toalete, bucătărie, mașini de spălat și spații de depozitare.

Tot pentru județul Sibiu vor fi alocați bani de la Guvern și pentru construcția unei baze Salvamont la Păltiniș.

- Publicitate -

S-AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ

MONEY BUZZ! EXCLUSIV