Zvonurile despre iphone 11 încep să prindă formă

Cele mai recente zvonuri despre iphone 11 aduc la viată mai multe detalii despre controversatul camera bump, datorită unui nou videoclip de la Unbox Therapy.

Zvonurile despre iphone 11 par să devină tot mai realiste, pe măsură ce suntem mai aproape de următorul eveniment de lansare al Apple, în septembrie. În această săptămană, Lewis Hilsenteger de la Unbox Therapy a postat un videoclip în care arată o reprezentare reală a cum ar putea arăta iphone-ul pe baza tuturor zvonurilor pe care le-am văzut pană acum: o matrice cu trei camere pe spate și un design similar cu modelele XS anterioare. Am văzut o mulțime de machete 3D ale iphone 11 cu aceleași trăsături, dar acesta din urmă este extrem de realist.

 În videoclip, el subliniază de ce acest model este o reprezentare mai precisă a zvonurilor. Cea mai remarcabilă diferentă dintre acest model și actualul iphone este camera bump-ul pătrat, care se întinde pe o suprafață destul de mare din partea de sus a telefonului. Senzorii de imagine din interiorul pătratului sunt, de asemenea, mai mari decât pe XS, sau cel puțin așa este de așteptat.

Butonul clasic de iphone care îți trecea telefonul pe silent pare să sufere și el mici modificări. Astfel, acesta ar deveni rotund și ar comuta prin switch-uri pe lungime și nu pe lățime așa cum eram obișnuiți până acum. Ipad-ul pare să fi fost inspirația pentru această modificare.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...